0 kommentarer

Stenkisten af Kjell Eriksson

af d. 12. november 2006
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

307

Udgivet

2006

ISBN

978-87-7955-424-5

Originaltitel

Stenkistan

 

Vi befinder os i omegnen af Uppsala. En ung mor og hendes lille datter bliver dræbt af en flugtbilist på en stille vej ude på landet. Kvindens mand er tilsyneladende forsvundet, og mistanken falder derfor straks på ham. Han findes imidlertid kort efter død i sin bil, tilsyneladende har han taget livet af sig efter at have dræbt sin kone og datter.

Kriminalinspektør Ann Lindell er chef for opklaringen, men hvad der ved første øjekast ser ud som en let og hurtigt opklaret sag, viser sig at være et net af forbrydelser med forgreninger til Spanien og Den Dominikanske Republik.
Samtidig har Ann Lindell stadig problemer i sit forhold til landarbejderen Edvard Risberg. De har brudt forbindelsen, men ingen af dem kan undvære den anden, men det er svært at indrømme.

Det er en utrolig spændende og velskrevet krimi, samtidig er det en fængslende historie om to mennesker, der virkelig forstår at gøre livet svært for sig selv. Jeg er almindeligvis ikke den store tilhænger af at blande kærlighedshistorier alt for meget ind i kriminalromaner, men dette er i den grad velskrevet. Det er en af de bedste bøger, jeg har læst i 2006.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter