0 kommentarer

Sølvrosen af Susan Carroll

af d. 7. maj 2007
Info
 
Sideantal

413

Udgivet

2008

ISBN

978-87-11-29330-0

Originaltitel

The silver rose

Udgave

1.udgave

 

Her kommer så 3. bog i serien om de 3 Cheney søstre i 1500 tallets Frankrig. I “Sølvrosen” er det nu den yngste søster Miri vi følger i hendes kamp mod en ny ondskab, der truer landet.

Miri bor som den eneste søster på Belle Iles, familens ø, da hendes to ældre søstre er på flugt fra den frygtede heksejæger Simon Aristide. Da Miri finder et efterladt drengebarn i skoven, kommer hun på sporet af en ny ond heksering, der ledes af den såkaldte Sølvrose, der kæmper for at overtage landet og vælte landets dronning, Dronning Katharina af Medici, også kaldet Mørkets dronning. Sølvrosen er i besiddelse af den af dronningen eftertragtede Skyggernes bog, som kan gøre ejeren til hersker over alverdens ondskabsfulde magi.
For at bekæmpe at hverken Sølvrosen eller Mørkets dronning anvender bogen til onde gerninger, er Miri nødsaget til at alliere sig med heksejægeren Aristide, som hun både hader, men som hun også føler sig stærkt tilknyttet til, efter at have kendt ham som lille pige. De kæmper en svær kamp mod onde hekse, begær og håb for fremtiden.

Bogen er en god afslutning af fortællingerne om de 3 Cheney søstre, og får samlet mange af trådene op fra de to foregående bøger om de magiske søstre fra Belle Iles. Har man læst “Mørkets Dronning” og “Kurtisanen” af Susan Carroll er “Sølvrosen” et klart must.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter