0 kommentarer

Slagside af Jørn Lier Horst og Thomas Enger

af d. 8. juni 2021
Info
 
Sideantal

310

Udgivet

2021

ISBN

978 87 7007 446 9

Originaltitel

Slagside - oversat af Rolf Stavnem

Udgave

1. udgave

 

“Slagside” er en veldrejet, flot timet thriller, som holder læseren i et hektisk pageturnermode i timevis.

Der klippes frem og tilbage mellem to politiafhøringer i nutid, hvor politikommissær Alexander Blix og nyhedsbloggeren Emma Ramm begge sidder på den forkerte side af bordet – og nogle få timer tilbage i tiden, hvor en ung politiefterforsker henrettes med koldt blod, hvorefter Blix’ datter tages som gidsel og såres livsfarligt.

Man aner, at noget er gået grueligt galt, men ikke hvad og slet ikke hvorfor. Det er bare skidespændende og mystisk.

Ramm og Blix slippes fri og giver sig hver især til at grave i den spegede affære. Meget lidt af det, de finder ud af, giver mening. Hvorfor havde den myrdede politiefterforsker gamle sagsmapper liggende, som hun intet havde med at gøre? Hvad er fællesnævneren mellem en morderisk flugtbilist og et tilsyneladende selvmord i en øde fjeldhytte?

”Slagside” er tredje bog i serien om det umage par Ramm og Blix. De erfarne nordmænd Jørn Lier Horst og Thomas Enger skaber synergi her – bogen er bedre og mere spændende end dem, de har skrevet hver for sig.

ADVARSEL: Læs ikke bagsiden, før du går i gang! Modtryk har skrevet en sælgende tekst, som desværre afslører den helt vitale motor i plottet. Forfatterne holder dygtigt læserne på pinebænken indtil side 228 (ud af 310) – men dette overraskelsesmoment lykkes det Modtryks bagsidetekstforfatter at spolere på 2 linjer. Skam sig!

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter