0 kommentarer

Spillet af Elle Kennedy

af d. 2. juni 2020
Info
 
Sideantal

406

Udgivet

2020

ISBN

9788702281248

Originaltitel

The Play - oversat af Sarah Louise Pedersen

Udgave

1

 

College-livet; at jonglere med flere ting end blot uddannelsen

Det her er en af de bøger, hvor man bare skal lade sig følge med strømmen. En fantastisk måde at koble hjernen af og slappe af med bogen i hånden. Grunden til at det er en bog, der er værd at læse er 100% på grund af Elle Kennedy’s beskrivelser og skrivemåde. Endnu en gang formår hun at holde læseren fast i læsningen, trods handlingen er så simpel og endda lidt forudsigelig. Kennedy er også en mester i at udarbejde et nuanceret og farverigt persongalleri, og der er kød på nærmest alle karakterer, der optræder i bogen.

“Spillet” er 3. selvstændige bind i den romantiske ishockey serie om college-livet på Briar U. Bogens hovedperson er den høje lækre Hunter Davenport, der nu er blevet holdkaptajn for Briar U’s hockeyhold, og han har ikke i sinde at lade sit hold tabe og miste æren. For at bevare fokus på sporten er han gået i en selvvalgt cølibat tilstand, hvilket egentlig fungerer ok, da al den ophobede sex-frustruation omdannes til aggressiv energi ude på isen. For at modarbejde Hunter’s plan dukker Demi Davis op i hans liv. Hun er en pige, der hovedsageligt kun hænger ud med drenge og har været i forhold med sin lækre basketball-kæreste siden 8. klasse. Så da Demi og Hunter skal være læsepartnere, burde det ikke få nogle konsekvenser for Hunters fokus. Det går op for Hunter, at Demi er cool, nede på jorden, lækker …og så er hun lige blevet single. Og Demi har sat sig et nyt mål: Hunter. Resten af handlingen lyder på, hvorvidt Hunter kan fastholde sin plan. For det er ikke kun hans krop, der hungrer efter Demi. Det er også hans hjerte, der banker hurtigere i hendes nærvær.

 

“Spillet” er som nævnt den 3. i serien, og jeg nåede ikke at få fat i bog 1 og 2 før bibliotekerne lukkede ned pga. Corona-krisen. Så jeg endte kun med 3’eren i hånden, da jeg modtog den som et anmeldereksemplar fra forlaget. Bøgerne er selvstændige bind, så man kan sagtens læse den uden at have læst de forrige, men som det nu er, er det altid rart at have et større indblik i nogle af bipersonerne i “Spillet”, som højst sandsynlig nok har været mere i fokus i de forrige bøger “Jagten” og “Chancen”. Jeg har tidligere læst Elle Kennedy’s Off-campus serie bestående af 4 bind. Og jeg var ret vild med den serie, specielt bind 1 “Aftalt Spil” og 3 “Dømt Ude”, se tidligere anmeldelser. Så da jeg opdagede, at Kennedy havde fået udgivet en ny serie Briar U på dansk, som er en spin-off er den forrige serie, så havde jeg glædet mig meget til at få fingre i bøgerne. Gensynet med ishockey, college-problemer, kærligheden osv er en kærkommen oplevelse, men desværre ramte “Spillet” mig ikke ligeså meget, som bindene i den forrige serie gjorde. Dog har jeg snust mig frem til, at bind 1 i Briar U serien omhandler hovedpersonen fra “Dømt Ude”‘s lillesøster og hans gode ven. Da jeg allerede kender til nogle af de karakterer, kunne jeg forestille mig, at den historie vil være mere interessant.

Alt i alt en fin historie, hvor fortællemåden og beskrivelserne helt sikkert vinder over selve handlingen.

 

”Spillet” er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter