0 kommentarer

Skyggemanden af Poul Erik Larsson

af d. 18. februar 2015
Info
 
Sideantal

391

Udgivet

2014

ISBN

978-87-93175-69-3

 

For over 20 år siden forsvandt der er en dreng på 13 år i en statsskov uden nogen former for spor. Til denne skov knytter der sig en gammel folkefortælling. Den ene del af skoven beskyttes af “Damen med det gode hjerte”, og i hendes halvdel af skoven er der fred og harmoni. I den anden del af skoven derimod, kan man være meget uheldig og møde Skyggemanden. Han finder sig ikke i at der er nogen i skoven efter midnat. Så hvis man alligevel formaster sig til at gå derind så sent – vender man ikke tilbage.

Der forsvinder imidlertid endnu en dreng i skoven 24 år efter det skete første gang – og også her er han sporløst forsvundet. Politiet i drabsafdelingen må overvinde sig selv og gå ind i skoven og lede efter drengen.

Derudover findes der personer myrdet med en underlig fællesnævner – de har små sedler i lommen som ikke giver nogen mening…. Drabsafdelingen med Marcus Falck i spidsen har noget at se til i denne forrygende krimi med masser af fart over feltet.

Bogen har en fremragende evne til at fastholde sin læser – det er længe siden en bog har holdt mig vågen som denne her har – det er en rigtig pageturner.

Handlingen hænger rigtig godt sammen og der er nogle fremragende personskildringer i bogen. Man får en god blanding af krimi, spøgelseshistorier og menneskeskæbner. Man bliver mindet om at ting/personer ikke altid er det som de ser ud til at være.

Den får helt klart mine bedste anbefalinger og får flotte 5 stjerner ud af 5 mulige – godt gået til forfatteren.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter