0 kommentarer

Sagaen om Isfolket 4: Arvingen af Margit Sandemo

af d. 26. juni 2009
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

276

Udgivet

2007

ISBN

978-87-7677-039-6

Originaltitel

Längtan

 

Næsten tyve år er gået siden sidste bog i serien. Liv og Dag har fået en datter, Cecilie. Are har giftet sig med staldpigen Meta og de har fået tre sønner Tarjei, Trond og Brand.

Sols datter Sunniva og Liv og Dags søn Tarald der begge var et halvt år gamle, da bog nr. 3 sluttede er nu 19 år og forelskede i hinanden.
Familien er imod deres kærlighed, men hvem kan forhindre to unge forelskede i at få et barn….

Imens er den unge misdannede Yrja, som legede med Tarald, Sunniva og Cecilie da de var mindre også forelsket i Tarald og hvem ved, måske får hun ham senere….

Den fjerde i venneflokken Cecilie, der er et år yngre end de andre, virker mere udenfor og rejser i starten af bogen til Danmark for at passe Chr. IV’s børn med Kirsten Munk. Der møder hun meget modstand, men er også ulykkelig forelsket.

Bogen er god på en anden måde end de tre første når man lige har vænnet sig til at Silje og Tengel er meget neutrale og hovedpersonerne nu er de fire unge venner Tarald, Cecilie, Sunniva og Yrja. I forhold til mange af de senere bøger er denne bog meget mere vedkommende. Så helt klart fem stjerner.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter