0 kommentarer

Safirblå af Kerstin Gier

af d. 6. august 2016
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

373

Udgivet

2016

ISBN

978-87-406-0887-8

Originaltitel

Saphirblau - Liebe geht durch alle zeiten
Oversat til dansk af Birgit Fuglsang

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Dette er toeren i trilogien “Rubinrød”. Jeg har personligt ikke læst etteren, og det havde nok været en fordel. Men nu har jeg læst toeren, og jeg skal helt sikkert læse etteren, så jeg får det hele med.

Vi kommer ind i en verden med tidsrejsende, hemmeligheder, mystik og profetier. Og det er en yderst vel beskrevet verden. Ikke mindst fordi man stadig kan genkende sig selv i hovedpersonens kamp for at finde ud af sit liv. Dermed ikke sagt at man kan forstå hele det univers, hun lever i. Men det er en anden snak.

Gwendolyn har været igennem en hel del, og nu hvor hun ved, at hun er tidsrejsende og hører til blandt tolv andre, så sker der ting og sager. Hun skal blandt andet rejse rundt for at få fat i blod fra hver enkelt. Hun får hjælp undervejs af spøgelset James, og hendes bedste ven Lesley gør også alt for at hjælpe hende.

For her er mange ting at tage højde for, samtidig med at hun skal finde ud af, om Gideon er alt det hun håber på…

Her er eventyr stemning, vil jeg næsten kalde det. Her er storslåethed, kærlighed og fantasi. Her er en bog, som man ikke kan ligge fra sig.

Grunden til at jeg ikke giver den sidste stjerne, er fordi jeg ikke har læst etteren, og jeg er sikker på, at man får mest ud af denne serie, hvis man læser den fra start af og ikke kommer ind i handlingen ved at begynde med denne bog. Men bogen kan godt læses for sig selv, så det er ikke en katastrofe, hvis du ligesom jeg får startet med toeren.

Det er dog lidt sjovt at gå i gang med bogen, for når man ser omslaget kommer man til at tænke på Barbara Cartland, og det er slet slet ikke det, man kommer til at læse, som hun var kendt for at skrive!

Men lige meget hvad, er det en bog der kan anbefales, især hvis man i forvejen er til lidt mystik og spænding blandet med sødme og humor.

Så sæt igang og lær Gwendolyn og hendes univers at kende. Det kan kun gå for langsomt.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter