0 kommentarer

Mit liv som far af Bill Cosby

af d. 10. august 2011
Info
 
Sideantal

156

Udgivet

1990

ISBN

87-7560-998-3

Originaltitel

Fatherhood

Udgave

3.udgave

 

Hyggelig, sjov og letlæst.

Bill Cosby, som vi kender fra den amerikanske TV-serie som Dr. Huxtable, har skrevet en lille bog om, hvordan det er at være far.

En skæg bog for os, der har børn – og slet ikke en manual til kommende fædre om, hvordan man griber jobbet som far an.

Der er ingen regler – og dog er der ting, der er universalt for alle fædre og alle børn, og dem fortæller Bill Cosby om med et glimt i øjet.

Nogle steder kan det være lidt svært for en dansker at følge med, f.eks. når den 16-årige fortæller sin far, at han er nødt til have en bil, eller når faderen må tage stilling til om han skal være glad for at spare pengene til college for teenagepigen. I Danmark er det vist ikke mange børn, der får en bil af deres forældre og ingen forældre, der behøver tænke på, hvad det koster at sende et barn i gymnasiet.

“Faderen til en datter, især til en teenager vil opdage, at hun ikke kan lide man ser hende følges med hende på gaden. Hun vil faktisk tit bede ham gå et par skridt bagved. Faderen skal ikke tage denne udendørs degradering personligt; det er simpelthen et spørgsmål om tøj. Hans er frygteligt. Enhver amerikansk datter er en modeautoritet, og en af de ting hun ved, er at hendes far går klædt som til fastelavn.”

For mig blev det en hyggelig læsestund med smil på læben.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter