0 kommentarer

Luntetrolden Glem drager videre af Ulla Sønderup-Andersen

af d. 21. september 2021
Info
 
Sideantal

29

Udgivet

2019

ISBN

978-87-4300-840-8

Originaltitel

Luntetrolden Glem drager videre

 

Luntetrolden Glem får funderet en del over hvad lykke er for noget. Og han er fra bog nummer to endt hos snorketroldene, hvor han er blevet et stykke tid, men nu er han klar til at drage videre. En eller anden dag skal han jo også finde hjem igen. Han husker stadig sin drøm fra bog et, og han leder stadig efter noget han ikke rigtig ved hvad er. På denne rejse videre støder han ind i Swapp. Swapp er en dansetrold, og de har også noget nyt at byde på for Glem, så nu er det dem han ender med at blive lidt tid hos.

Dette er bog tre i serien om Luntetrolden Glem, og nu vil man få ret svært ved at følge med, hvis man ikke har læst de to foregående. Men har man det, så vil man til gengæld tage tråden op hvor vi sidst slap ham, og det kører videre i samme gode stil. Man kan ikke undgå at finde illustrationerne smukke og indtagende, og har man været begejstret for tegnestilen siden bog et, så holder stilen helt i bog tre også. Det er en fornøjelse at sidde og kigge på billeder. Historien er sammenhængende og fin, og man bliver mere og mere bevidst om at den dybere mening nok er at opdage hvad lykke er, og hvad lykke kan betyde for hver enkelt.

Det er en serie som man kan få mange gode snakke med sit barn om, hvis man læser bøgerne højt. Men større børn der læser selv, vil også nemt kunne blive fanget af universet, stemningen og derigennem lade fantasien få frit løb. Det er en serie som kan anbefales, især hvis man gerne vil læse noget der er lidt anderledes end alle de andre ting på markedet. For ingen tvivl om at serien også skiller sig ud ikke mindst grundet den tegnestil der er i alle bøgerne.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter