0 kommentarer

Lille Rød af Rasmus Svarre

af d. 18. november 2016
Info
 
Sideantal

40

Udgivet

2016

ISBN

978-87-7176-052-1

 

Rasmus Svarre har omdigtet Rødhætte, og det så den næsten ikke er til at genkende. Men det gør ikke så meget, Lille Rød er nemlig også en sød lille pige med appetit på livet. Hun begiver sig gladeligt ud i Trudeskov, selvom hun snart skal være hjemme, så hun kan komme til middag hos mormor. Ude i Trudeskov sker der mange spændende ting. Der findes alverdens dyr og mytologiske væsner i situationer som de formentligt aldrig har oplevet før. En faun er i færd med at slippe nogle fugle fri. En trold går tur med sin søn på ryggen. Og en bjørn giver violinkoncert for katte. Lille Rød møder da også ulven og får dens mavesæk at se på lidt for nært hold. Men det gør jo ingenting, når mavesækken allerede indeholder et opmuntrende egern og en kanon.

Lille Rød trasker glad hjem igen og beslutter sig for, ikke at fortælle mor om mødet med ulven. For hvem ved, hvad hun vil sige til det. Og det der med at ulven stadig kommer på besøg i drømmene, det skal Lille Rød nok også holde for sig selv.

Rasmus Svarre har selv illustreret Lille Rød. Alle tegningerne er hold i gråtoner på brunlig baggrund. Det eneste, der stikker frem er, naturligvis, Lille Rød. Lille Rød er trods mødet med mystiske og fremmede væsner en evigt smilende, selvfed lille pige. Væsenerne er detaljerede tegnede med en lille fin blyant.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

 

Bedømmelse
Karakter