0 kommentarer

V af Cecilie Eken

af d. 18. november 2016
Info
 
Sideantal

60

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4270-9

 

V er et resultat af makkerparret Cecilie Eken og Malene Reynolds Laugesen. De to samarbejdede også om Mørkebarnet, som begejstrede mange, inklusive undertegnede.

V er ikke lige så fantastisk i min optik.

Illustrationerne er fuldt ud på højde med dem i Mørkebarnet og Havkongens have. Billederne er et ocean af detaljer. Farverne changerer og har således et flimrende og drømmeagtigt skær over sig. Brugen af farver er lige så detaljeret som billederne selv, og mange af illustrationer kunne jeg sagtens forestille mig blæst op i stort format.

Handlingen og temaet i V er spændende. V hjælper en pige med at finde hendes far, der har forladt familien. Men hvor meget skal man være villig til at ofre, for at komme til at se dem man savner?

Når V trods åbenlyse forcer ikke får en fantastisk anmeldelse herfra, skyldes det teksten. Hvor Mørkebarnet indeholdt små korte, letoverskuelige rim er teksten i V for lang og rimene for tilstræbte. Det bliver således svært for læseren / lytteren at finde hoved og hale i indholdet. Jeg kan ikke afvise, at jeg kommer til at dømme teksten her ekstra hårdt, fordi jeg ved fra andre bøger, hvor sublim en tekst Cecilie Eken kan levere.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter