0 kommentarer

Kurtisanen af Susan Carroll

af d. 9. april 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

507

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-29328-7

Originaltitel

The courtesan

Udgave

1.udgave

 

“Kurtisanen” er 2.del af Susan Carrolls fortælling om de 3 Cheney søstre i 1500 tallets Frankrig.
Hvor etteren “Mørkets dronning” fulgte storesøster Ariane, er det nu den mellemste søster Gabrielle, der er hovedperson.

Gabrielle er efter uoverensstemmelser med Ariane rejst fra deres hjem og bor nu i Paris, hvor hun arbejder ved hoffet som kurtisane. Hun forsøger samtidig at glemme sit livs kærlighed, soldaten Rémy, der forsvandt under et blodigt opgør ved kongeslottet.

Gabrielle har dog også planer med sin færden ved hoffet end bare at forføre de rige adelsmænd, hun vil fortsætte det arbejde søsteren Ariane begyndte på, nemlig at skaffe beviser på, at dronningemoderen Katharina af Medici, også kaldet Mørkets dronning, bruger onde kræfter for at opretholde magten i Frankrig.

Mørkets dronning er dog ikke nem at narre og Gabrielle kommer hurtigt i bekneb med både tid og evner for at fælde Katharina, hvis kræfter er vidtstrækkende og bestemt ikke til at spøge med.

Bogen er meget spændende og godt fortalt. Hvis man er til de historiske bøger og også kan lide lidt magisk islæt, så er Susan Carrolls serie om de magiske Cheney søstre bestemt læseværdig.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter