0 kommentarer

Istedgadeliv af bla. Marie Hauge Lykkegaard

af d. 23. februar 2016
Info
 
Sideantal

88

Udgivet

2015

ISBN

9788792999412

Udgave

1 udgave

 

“Istedgadeliv” er en meget kort og hurtig læst bog. “Istedgadeliv” foregår i og omkring Istedgade, fortalt af personer som bor på Istedgade eller har gjort det tidligere. Bogen består af små digte, uddrag af dagbøger og korte fortællinger som handler om Istedgade og menneskerne omkring. Der er billeder inde i bogen af personer som har skrevet på en tavle, hvad de forbinder med Istedgade.

En af novellerne i bogen “lidt for varmt” er skrevet af Camilla Weile.

Kirstine er en ung kvinde og hun er på en af sine mange dates, Kirstine har virkelig mange dates med mange forskellige mænd. Kirstine er det man kalder en golddigger, og hun mister ret hurtig interessen for de mange mænd hun dater. Men Kirstine er også en slags freelance forfatter, og hun skriver bøger om de mænd hun dater, det har hendes nuværende date fundet ud af og har fået kolde fødder. Det er der vel egentligt ikke noget at sige til… Efter den mislykkedes date går Kirstine hen til det lokale pizzeria og køber noget at spise, hun sætter sig på en bænk i nærheden og nyder maden. Kort efter sætter sig en ung fyr ved siden af hende, det viser sig at være hendes date fra tidligere. Mere skal der ikke afsløres, jeg synes selv at i skal læse den.

“Istedgadeliv” er en meget kort og dog hyggelig bog, Istedgade har længe haft et lidt træls ry, og det bliver bestemt gjort til skamme.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter