0 kommentarer

I denne stille nat af Mari Jungstedt

af d. 28. november 2008
Info
 
Sideantal

334

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7055-829-7, 978-87-7055-254-7

Originaltitel

I denna stilla natt

 

Kriminalinspektør Anders Knutas kommer igen på hårdt arbejde i denne anden Gotland krimi af Mari Jungstedt. Er du en af dem, der ligesom mig var meget begejstret for “Den du ikke ser” så kan jeg forsikre dig, at du ikke bliver skuffet. Denne anden bog af forfatteren er mindst ligeså spændende og det siger ikke så lidt.

På vej hjem fra stalden, hvor hun arbejder, forsvinder den 14-årige Fanny. For at få større forståelse for, hvad der kan være sket med hende, opsøger Anders Knutas og hans kollegaer pigens bekendte og familie. Der tegner sig hurtigt et billede af en meget ensom pige med en ulykkelig tilværelse. Hun er vokset op med en alkoholisk mor, der overhovedet ikke har været der for hende, og ensomhed er bedst beskrivende for et liv uden venner og nogen at betro sig til. Noget tyder dog på at Fannys har haft en hemmelig bekendt, som hun er mødtes med, og politiet arbejder nu på at afdække dennes identitet, i håbet om det kan lede dem på sporet af pigen

Selvom handlingen finder sted i julemåneden, er det ikke nogen ferie for Knutas og Co. som har meget travlt, da de sideløbende med den forsvundne pige arbejder på at opklare et mord, hvor en alkoholiseret fotograf er blevet myrdet. Motivet er ukendt, og politiet må søge spor i byens kredse af alkoholikere.

Jamen, hvad skal jeg sige? Nogen kan bare finde ud af at skrue en superspændende krimi sammen, og Mari Jungstedt er en af dem. Har kun en ting at sætte fingeren på ved hendes bøger og det er at de er alt for hurtigt læst. Super god underholdning og har lyst til at råbe ud til alle, at de skal læse hendes bøger, for de fortjener virkelig at blive læst.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter