0 kommentarer

Hvid død af Karin Slaughter

af d. 24. april 2010
Info
 
Sideantal

449

Udgivet

2010

ISBN

978-87-91746-88-8

Originaltitel

Skin Privilige / Beond Reach

 

Side 5: “Hvad havde de givet hende? Hvad havde kanylen pumpet ind i hendes blodårer?”

Historien starter lige på og hårdt: der sættes ild til en ung dopet kvinde og hun efterlades i en brændende bil til en skrækkelig død.

Kriminalkommissær Lena Adams er med i bilen og overværer det brutale drab på nærmeste hold uden mulighed for at kunne gribe ind.

Det er optakten til endnu en spændende thriller fra Karin Slaughter, og selvom man ikke har læst hendes andre bøger i serien med kriminalkommissær Lena Adams, Lenas chef Jeffrey Tolliver og retsmediciner Sara Linton – kan man sagtens læse historien uafhængigt af de andre bøger.

Snart viser det sig, at Lena mistænkes for mordet – og historien deler sig nu i to spor – et hvor vi følger Lena op til mordet og et hvor vi følger Jeffrey Tolliver og Sara Lintons forsøg på at hjælpe Lena væk fra mistanken.

Historien tager fart side for side og snart må man læse bogen i et hæsblæsende tempo for at få det næste med – og plottet er skruet så snedigt sammen, at det er umuligt at gætte, hvad det hele ender med.

Mennesker har bizarre bevæggrunde for deres adfærd og i en verden med nazi-sympatisører og narkokonger vinder det gode ikke altid over det onde.

En god historie fra Karin Slaughters side – dog kun med 3 stjerner herfra, for det er ikke en historie, der kryber ind under huden på en – det er gedigen, god underholdning mens man læser den – og så er den potte ude.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter