0 kommentarer

Hele sandheden af Stig Elling

af d. 29. juli 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

261

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-31214-8

 

Tsunamien i Asien i 2004 har berørt mange mennesker dybt – og mange har mistet eller kender nogen, der har mistet deres kære under naturkatastrofen.

Star Tours var et af rejsebureauer, der havde mange skandinaver på juleferie i Thailand under katastrofen, og vi så dagligt Stig Elling i medierne – sympatisk og velovervejet, informativ og seriøs – og meget sober omkring, hvad Star Tours kunne gøre for at hjælpe deres strandede turister og de slægtninge i Danmark, der levede i uvished om deres kære.

For Stig Elling, Star Tours og de ansatte var det en barsk periode – og oplevelsen gjorde, at Stig Elling tonede rent flag og fortalte pressen, at han i mange år havde levet sammen med en mand og i øvrigt kom fra et misbrugerhjem.

Med den meget omtale, der p.t. er i pressen om børn, der vokser op under uforsvarlige forhold, må man efter at have læst Stig Ellings bog, mene at han burde være fjernet fra hjemmet – for hans far og mor tog ikke ordentligt vare på ham.

Alligevel er det lykkes Stig Elling at komme ud på den anden side som et helt menneske og få godt liv, en spændende karriere og han er også nået dertil, at han kan lægge skammen over sin far og mor fra sig.

En dejlig og livsbekræftende bog – skrevet i et flydende og medrivende sprog. Dejligt at nogen formår at finde den rette vej, selvom de ikke har de rette odds fra starten.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter