0 kommentarer

Gammelpot, røverne fra Dalby af Thom Roep og Piet Wijn

af d. 24. juni 2021
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

48

Udgivet

2021

ISBN

978-87-7085-866-3

Originaltitel

Op het spoor van kwade zaken

Udgave

2

 

Mens Gammelpot bader i en sø, kommer der nogle røvere og stjæler hans tøj. Heldigvis har Gammelpot sin magiske vadsæk, som altid forsyner ham med det han har brug for. Så han får hurtigt nyt tøj og begiver sig ind til den nærliggende by Dalby. Her hører han, at der er en hel bølge af røverier i området. Hurtigt udvikler det sig til en ægte kriminalgåde, da der er mange mistænkte i byen.

Udover Røverne fra Dalby, indeholder albummet yderlige 5 fem korte historier; Karl Krybskytte, Fisketuren, Stene for brød, På glatis, Klæder skaber folk.

Igen en god Gammelpot historie, hvor der både er spænding og humor. Det her album er lidt anderledes end tidligere album, fordi der er tilføjet yderlige 5 korte historier, som blev lavet af nød, da Thom Roep arbejdede flere steder blandt andet ved Donald Duck og Disney, så han havde ikke så meget tid. De er nok ret overflødige, for de er virkelig korte og der når ikke rigtig at komme den helt store spændingskurve. Men som hos alle de andre ny udgivelser af Gammelpot, er forordet igen fyldt med virkelig gode informationer omkring Piet Wijn og Thom Roep og ideerne bag albummet og andre interessante ting. Her fortæller Thom Roep blandt andet, hvorfor man har valgt at tilføjet de fem korte historier. Og hvorfor der gik næsten to år før det her album udkom. Helt klart et album, man skal anskaffe sig hvis man er Gammelpot fan.

Lån tegneserien på biblioteket

Bedømmelse
Karakter