0 kommentarer

Forklædt til mord af Poul Erik Larsson

af d. 31. marts 2018
Info
 
Sideantal

369

Udgivet

2018

ISBN

9788771908596

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Poul Erik Larsson (1949) er en produktiv forfatter, ni krimier med Drabschef Marcus Falck og hans team fra Nordsjælland er det blevet til. ‘Forklædt til mord’ er sidste skud på stammen, og som Poul selv siger, så længe læserne er begejstrede for hans bøger, så længe bliver han ved. Den tiende bog er da også allerede i støbeskeen… så for os andre er der kun at vente.

Handlingen i ‘Forklædt til mord’ starter med at en række bestialske mord finder sted i Nordsjælland. Det går ret hurtigt op for politiet, at der dels er tale om samme morder, samt at det ligner en hævnaktion mod nogle personer ansat på Herlev sygehus. Marcus Falck og hans team bliver sat på sagen, der hurtigt griber om sig. Det er et forrygende plot der flere gange ændre kurs, så bedst som man tror man har løsningen ændres præmissen, og først på de sidste sider kommer vi i nærheden af sandheden.

Det er en let læselig bog som fænger og med fart over feltet. Er man ikke til makaber læsning, er den visse steder måske lige barbarisk nok i beskrivelserne af mordenes udførelse, der er ikke meget overladt til fantasien. Personligt har jeg ikke før læst noget af Poul Erik Larsson, men jeg kan ikke tænke andet end at næste bind også finder vej til mit natbord. For selv om Marcus Falck og hans folk er en gennemgående fællesnævner for bøgerne, kan de uden problemer læses som selvstændige krimier.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter