0 kommentarer

Forbryder af Karin Slaughter

af d. 25. oktober 2012
Info
 
Sideantal

493

Udgivet

2012

ISBN

978-87-92639-93-6

Originaltitel

Criminal

 

Med Karin Slaughter får man smæk for skillingen og “Forbryder” er ingen undtagelse.

Allerede omslaget varsler noget uhyggeligt – en enlig pære i et kælderrum med en flok natsværmere lægger en fin undergrundsmusik til de forventninger, man kan have som læser.

Bogen er en del af serien om Will Trent, Amanda Wagner og Sara Linton og kan snildt læses som en selvstændig bog. Men har man læst tidligere bøger i serien, vil man som bonus få nogle hemmelighedsfulde afdækninger af hovedpersonernes fortid.

Bogen skifter mellem fortid og nutid – og det kan i perioder godt være lidt for meget, man skal holde tungen lige i munden. Hør bare her:

Mysterium 1, spor 1, nutid: en ung studerende forsvinder – og det vil være oplagt, at Will Trent bliver sat på sagen. Mens hans chef Amanda Wagner vil med alle midler holde Will væk fra sagen. Mærkeligt.

Mysterium 2, spor 2, 40 år tidligere: nogle unge prostituerede piger forsvinder, og deres grufulde skæbne afdækkes på ækleste vis. Karin Slaughter lever fint op til sit efternavn, der kan oversættes med “slagter”. Grufuldt.

Spor 3, nutid: Will Trent er forelsket i Sara, men kan ikke tro på sit held, at hun vil have ham. Og vil hendes kærlighed holde, hvis han fortæller hende alt om hans fortid på børnehjemmet, hvor han voksede op. Kærlighed er stærk.

Spor 4, 40 år tidligere: Amanda er ny i jobbet og kobles på sagen med de forsvundne prostituerede. Hun bliver tvunget til at tage nogle valg, der rækker helt op i nutiden. Valgte hun rigtigt dengang?

En fantastisk god bog med fuld turbo, gode plots, kærlighed og følelser på de rigtige steder – og en løsning, man som læser ikke kan gætte på forhånd. Man må pænt vente på, at Will Trent, der selvfølgelig ikke kan holde sig væk fra efterforskningen, får afdækket tingene og kædet nutid og fortid sammen.

Intet vil mere blive som før for hverken Will, Amanda eller Sara.

Godt gået Slaughter.

 

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter