0 kommentarer

Fifty Shades. I mørket af E L James

af d. 21. november 2012
Info
 
Sideantal

542

Udgivet

2012

ISBN

978-87-638-2595-5

Originaltitel

Fifty Shades Darker

 

Jeg har nu læst anden del i trilogien Fifty Shades om den unge Anastasia Steele og Christian Grey. Denne gang var jeg mere forberedt på hvad jeg havde i vente, så mine forventninger var ikke skruet særlig højt op. Dette bind minder da også i høj grad om den første bog “Fanget” og selv om der her er tale om en anden oversætter, er der stadig i min optik tale om triviallitteratur, der er dårligt skrevet fra forfatterens hånd.

I dette bind bryder Anastasia Steel med Hr. Grey for at hellige sig sin karriere i forlagsbranchen i Seattle, men Christian fylder for meget i hendes sind til at hun kan modstå ham da han foreslår de starter deres forhold igen på nye kår. På overfladen virker deres genoptagende forhold i skønneste orden, men pilles der lidt i facaden dukker dæmonerne og jalousien op. Christian kæmper med sine mørke sider og Anastasia svært ved at leve med de kvinder der har været i hans liv, men seksuelt mangler der ikke noget.

Der er stadig en del e-mail korrespondance i bogen som sagtens kunne være deletet. Hvis indholdet i bogen var blevet kortet ned til omkring det halve, kunne der måske være kommet et godt resultat ud af det. Men der er alt for meget fyld uden indhold eller mening, der gør det til en kedelig læsning og for mit vedkommende fjerner enhver opstemthed.

Jeg må sige, at personligt fandt jeg betydelig mere fornøjelse af, at læse genoptrykket af den gamle klassikere Fanny Hill, hvis sprog er en blomstrende have i fuld flor sammenlignet med dette noget visne blomsterbed.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter