0 kommentarer

En nat i monsterhuset og andre gys af Lasse Bo Andersen

af d. 21. september 2018
Info
 
Sideantal

146

Udgivet

2018

ISBN

9788799995370

Udgave

1 udgave

 

Mangler du lige lidt læsestof op til weekenden, så er “En nat i monsterhuset og andre gys” lige sagen, tre seje historier der nok kan få hårene til at rejse sig på hovedet.

Det er tre meget forskellige historier, men de har det til fælles, at død og uhygge spreder sig. Den første – titelhistorien – foregår i et skummelt hus langt ude i en mørk skov, hvor et par venner for sjov vil skræmme livet af den nye dreng i klassen, men intet forløber som planlagt.

I ‘Tobias og dødsboet’, flytter Tobias og hans mor ind i et dødsbo. Men huset er ikke helt så forladt som det gerne skulle være, de tidligere beboere er ikke flyttet ud endnu.

Sluttelig er der ‘Den blodtørstige nabo’, hvor Oliver og Lukas der er vilde med gyserfilm, pludselig befinder sig i en situation hvor virkeligheden bliver lidt for meget gyserfilm.

Lasse Bo Andersen (1964) er en god børnebogsforfatter, han har skrevet mange sjove og let uhyggelige bøger som jeg og børnebørnene har haft stor glæde af, især serien om Mesterdetektiven Vic Baskerstreet står i høj kurs her i huset. En nat i monsterhuset og andre gys” er målrettet til de 9-12 årige og har et lixtal på mellem 19 på 24. Tobias og dødsboet samt Den blodtørstige nabo, har tidligere været udgivet som selvstændige bøger.

 

lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter