0 kommentarer

Dragens Rede af Emily Rodda

af d. 25. oktober 2006
Info
 
Sideantal

200

Udgivet

2005

ISBN

87-21-02647-5

Originaltitel

Dragon's Nest

 

Selv om Leif, Jasmin og Barda formåede at få Skyggeherren fordrevet i de tidligere Deltora bind, er Deltora ramt af en stor hungersnød. De opdager den chokerende grund – Skyggeherren skjulte i sin tid fire onde skabninger, som han kaldte de fire søstre. De fire søstre er spredt rundt i landet, og selvom Skyggeherren ikke har magten, vil disse skadelige skabninger bringe ondskab i landet.
De finder brudstykket af et gammelt kort, som viser, at der er en søster ved et sted kaldet “Dragens Rede”. Denne bekendtgørelse får de tre venner ud på en farlig rejse gennem Deltora landet. Deres formål er ikke så enkelt; de vil have Søsteren tilintetgjort, men alt tyder på, at de behøver en af Deltoras sidste dragers hjælp. Derfor kræves det, at de skal vække en af de drager, som har sovet i århundreder.

Bogen er i alt sin enkelthed fin nok, selvom den ikke er særlig udfordrende, da forfatteren ikke sparer på gentagelserne. Men på trods af det er bogen en underholdende bog, som både er hurtiglæst, og hvor der ikke spares på fantasygenren: Vi møder både forskellige monstre og magi, og hvis man er til det, skal man nok blive underholdt.

“Dragens Rede” er den første bog i serien Deltora III, som består af fire forskellige bøger.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter