0 kommentarer

Directioners 2. Sara og Niall af Susanne Foldberg

af d. 11. januar 2016
Info
 
Sideantal

108

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4405-5

Originaltitel

Directioners 2. Sara og Niall.

Udgave

1. udgave

 

Far og mor er blevet skilt. Og nu skal far have en baby med sin nye kæreste men det må Sara ikke fortælle sin mor. Det er rigtig svært, for hun har brug for at snakke med sin mor om det. Men far er en kujon og på grund af alt det her bliver Sara uvenner med sine veninder i skolen. Hun opdager at den ene af dem har fortalt sin egen mor det og det skulle jo være en hemmelighed, så nu føler Sara ikke at hun kan stole på sine veninder.

På Movellas hvor man kan skrive historier er der en konkurrence hvor man kan vinde en tur til England og følge i sine idolers fodspor. Så hvis nu Sara kunne skrive en god historie så kunne hun se hvor Niall fra 1D bor, er opvokset mm. Det ville være en drøm for hende. Men hvad skal hun skrive om? Jo, hun skriver om noget hun selv har oplevet og det nemmeste er at skrive om det med fars nye kæreste der er gravid.

Mor ved godt der er noget galt, men Sara må jo ikke sige noget, så hun beslutter sig for at snakke med far om det. Da han ikke er hjemme er det fars nye kæreste hun snakker med og så bliver det hele løst lidt hurtigere end Sara havde regnet med, for hende den nye kæreste er vist slet ikke så slem…

En rigtig god børnebog som viser hvor svært det er at være skilsmissebarn. Og som kan give lidt at snakke om hvis man læser den sammen med sit barn.

Den er velskrevet og hyggelig, selv for voksne, og har man læst den første bog om Sara og 1D er det meget rart at få en fortsættelse med.

Bogen har flotte illustrationer og man får lov at komme helt ind i en 12årigs univers, det er både sjovt, trist og udfordrende.

Så alt i alt er det en børnebog der godt kan anbefales herfra!

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter