0 kommentarer

Directioners 1, Anna og Harry af Susanne Foldberg.

af d. 15. august 2015
Info
 
Sideantal

126

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4145-0

Originaltitel

Directioners 1. Anna og Harry

Udgave

1 udgave, 1 oplag

 

Bedste veninder i skolen. Og nu er den ene så blevet veninde med en anden. Øv, hvor er det svært, når man ikke tilhører den populære klike. Og hvem skal man så diskutere sine idoler 1D med?

Og mor er tvær, hun vil ikke betale for en billet til deres koncert, nu hvor de kommer til Danmark. Og det jo umuligt at skaffe så mange penge selv.

Men så kan man jo bruge mors dankort uden hun opdager det… Eller kan man? Og hvad gør man når ens mor så kommer hjem med billetter til koncerten som hun har vundet og som man gerne vil have. Skal man selv fortælle hende at man har misbrugt hendes dankort?

Livet som teenager er ikke sjovt. Og forelskelsen i Harry fra bandet One Direction er godt nok altoverskyggende, men alligevel betyder det mere at have gode veninder og at ens mor ikke er sur på en.

Om vi ender med at komme med til koncert må læserne selv finde ud af. Men det er en børne-/ungdomsbog der faktisk er ret hyggelig. Tror de fleste af os kan genkende det med at man gerne vil være populær i klassen, have en bedste veninde at dele alt med og ikke mindst få chancen for at møde vores helt store idoler.

Flotte illustrationer i bogen gør den levende og spændende. Og sproget er let at gå til.

En god bog for lidt større børn som læser en del selv. Og er der så nogen fans af One Direction derude, så bør de jo nok også læse bogen, for det er jo trods alt en bog der nok primært henvender sig til præcis den målgruppe.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter