0 kommentarer

Den uskyldige af Harlan Coben

af d. 26. november 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

426

Udgivet

2006

ISBN

978-87-11-29242-6

Originaltitel

The innocent

Udgave

2.udgave

 

Den 20 årige Matt Hunter kommer fra en kærlig familie og har haft en tryg opvækst. Han er typen der klarer sig godt i skolen, er engageret i foreningsarbejde uden for skolen og er god til sport. Alt i alt en særdeles velfungerede ung mand. Lige indtil den dag, hvor det hele krakelerer.

Sammen med sin gode ven Duff er Matt taget til en universitetsfest. Men da Duff kommer op at slås og er på vej til at blive gennembanket, træder Matt til, selvom han ikke bryder sig om slåskampe. Pludselig er det ham selv, det går ud over, og i selvforsvar kommer han til at skade den anden. Det går så galt, at fyren dør, Matt bliver tiltalt for mord og bliver sendt i fængsel.

Historien fortsætter 9 år efter denne episode og Matt er igen ude i friheden. Det går godt, han har fundet en sød kæreste og de skal være forældre. Men fortiden spøger stadig.

Total spændende og fængende start, der gør at man lige fra først kapitel sidder i saksen. Spændingskurven holdes i top hele bogen i gennem, ved at flere parallelle begivenheder flettes sammen og hemmeligheder afsløres. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af bogen til alle jer, der elsker en god krimi og spændingsroman. Super god underholdning, der byder på mange overraskelser.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter