0 kommentarer

Værelse nummer 10, af Åke Edwardson

af d. 26. november 2008
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

427

Udgivet

2007

ISBN

978-87-638-0386-1

Originaltitel

Rum nummer 10

 

En kvinde er blevet fundet dræbt på et hotelværelse, hængt. Kommissær Winter og hans kollegaer tilkaldes for at udrede, hvorvidt der er tale om en forbrydelse. Umiddelbart tyder det på, at kvinden er blevet myrdet, selvom kvinden har efterladt sig et afskedsbrev, hvori hun tager afsked med sine forældre. Dette er egentlig ikke så mærkeligt, men hvad der er et mysterium for efterforskerne er, at hånden som brevet er skrevet med, er malet hvid, som en hånd af gips. Hvorfor?

Sagen fører kommissær Winter tilbage i tiden, til hans første år indenfor politiet. Her havde han en lignende sag, som aldrig blev opklaret. En kvinde indskrev sig på samme hotel, hvor den anden kvinde netop var fundet død. Herfra forsvandt kvinden sporløst og nåede aldrig at checke ud. Velvidende at der blot kan være tale om et tilfælde, spøger denne sag for kommissær Winter og det bliver ikke mindre, da han finder frem til at kvinden også boede på det samme værelse. Værelse nummer 10.

Spændende og underholdende krimi af den slags, hvor man selv sidder med masser af løse tråde, som man forsøger at få til at hænge sammen. Skulle jeg komme med lidt kritik, er det, at handlingen har en tendens til at blive en anelse langtrukken, men overordnet er jeg positiv. Bogen er den syvende om kommissær Winter, og det er med sikkerhed ikke den eneste af hans bøger, jeg har kastet mig over.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter