0 kommentarer

Den blodtørstige nabo 2 af Lasse Bo Andersen

af d. 6. september 2017
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2017

ISBN

978-87-999953-0-1

Udgave

1. udgave

 

I denne bog, som er andet bind i serien, møder vi igen Oliver og Lucas. De er nu alene hjemme og ved at undersøge, hvad det er der foregår hos den nye nabo. Og da de ved et uheld bliver opdaget, kommer naboen efter dem. Det ender med at de gemmer sig i naboens hus, for der er de næsten sikker på, han ikke vil lede efter dem. Men det er altså ret uhyggeligt at være inde i det hus. Der er en kiste og nogen kasser, hvor der stikker arme og ben op af. Der er blodpletter og pludselig bevæger låget på kisten sig.

Det viser sig at der slet ikke er fare på færde, men at det hele handler om en filmoptagelse, der foregår i hemmelighed, fordi der er en popstjerne med i filmen som gerne vil overraske sine fans med, at han rent faktisk kan andet end at synge.

Bogen er nok lidt spøjs at læse, hvis man ikke har læst første bog i serien, men udover det så holder den hele vejen igennem. Savner dog nogen illustrationer, da historien sagtens kan bære det, men pyt, så længe man er godt underholdt og nemt selv kan leve sig ind i det, så er det en fin lille gyser for større børn.

Den egner sig til højtlæsning, til børn der læser selv og henvender sig måske primært til drenge. Den er nem at gå til og selv om det er en gyser, så er den ikke så skræmmende at man ikke kan sove om natten. Forfatteren har gjort et godt stykke arbejde, og jeg er sikker på at denne lille serie kan blive et hit.

Jeg er i hvert fald fan – for godt nok er det en serie til børn/unge, men den kan sagtens læses af voksne. Så klart en fornøjelse at læse en gyser i denne omgang!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter