0 kommentarer

Den blodtørstige nabo 1 af Lasse Bo Andersen

af d. 6. september 2017
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2017

ISBN

978-87-999301-9-7

Udgave

1. udgave 2017

 

Oliver og Lucas ser gyserfilm. De syntes det er vildt fedt. Men Olivers mor syntes det er lidt underligt. Olivers søster er vild med en sanger der hedder David, og hun spiller tit hans musik ret højt, hvilket drengene syntes er forstyrrende.

Der flytter en nabo ind i et hus ved siden af Oliver, og det står snart klar at den nabo vist ikke er helt almindelig. Der er noget skummelt ved ham, og det sætter drengene sig for at finde ud af hvad er.

Da Olivers familie skal på besøg hos bedsteforældrene lykkes det for Oliver at få lov at blive hjemme. Hans mor tror nemlig at han skal være hos Lucas. Og Lucas siger derhjemme, at han skal være hos Oliver. Så kan de nemlig spionere hos naboen uden at nogen ved hvad de laver. Da de skal til at finde ud af hvad der sker hos naboen, er det mega dårligt vejr og det er da også lige ved at blive lidt for spændende…

Og der stopper første bog så, så man venter i spænding på den næste bog i serien, for man vil som læser virkelig gerne vide hvad der videre sker.

En god børnebog som henvender sig til aldersgruppen 8-11 og er let læselig og henvender sig nok især til drenge. Gys men ikke så uhyggeligt at det er alt for skræmmende. Så helt sikkert en bog/serie der kan anbefales.

Personligt finder jeg det ærgerligt at den ikke er illustreret, for det ligger den i den grad op til. Men har man en god fantasi, så gør det ikke noget.

Forfatteren har her fået lavet et værk som er fangende og spændende. Og samtidig vældig underholdende, også for voksne. Man kan jo selvfølgelig også læse det højt for sine børn, så hvis man syntes det måske er en tand for skræmmende, så kan man hygge sig sammen om læsningen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter