0 kommentarer

Dæmonens spind Aiñafablen del 2 af Mikkel Wendelboe

af d. 27. januar 2018
Info
 
Sideantal

359

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93308-58-9

Originaltitel

Dæmonens spind

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bogen starter hvor man sluttede bind ét. Og man kan stadig godt følge med selv om man ikke har læst det første bind i serien. Dog er det lidt svært når man selvfølgelig ikke kender hele forhistorien, men her er så meget handling i bind to at der er rigeligt at give sig i kast med.

Elverne er på vej til Nordlandet og med hjælp fra nogen forskellige karakterer lykkedes det dem da også. Dog ikke uden tab undervejs. De kommer til et sted der er ledet af frygtindgydende dinosaurer og det lykkes dem med alt held at slippe væk derfra ved at udfordre den øverste leder til duel. Det lykkes dem også at stjæle den store diamant som ikke må falde i hænderne på Mallko der vil overtage herredømmet både på den planet de befinder sig nu, men også over jorden.

Det er stadig svært for de tre drenge at vænne sig til at de ikke længere er rene mennesker, men nu er elvere og jo mere de skal kæmpe jo større bliver deres kamp for at huske hvem de er og finde ud af hvor de reelt hører til. For kan de med tiden blive ved at være elvere eller skal de en dag tilbage til jorden som mennesker? Og kan man overhovedet vælge?

Her er virkelig mange detaljer at holde styr på men siderne vender sig selv, da det hele er vældig spændende. Der er fare på færde, der er kærlighed i luften og der er længsel efter fred. Krigen raser og vi følger med på sidelinjen da elverne begiver sig ind i en vandrende skov som efter sigende er beboet af en heks.

Bind to i serien er rigtig interessant og igen med kort først i bogen og ordforklaringer bagerst, så man bedre kan følge med i det hele. Virkelig spændende eventyr at føle sig som en del af.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter