0 kommentarer

Da Leif invaderede Jorden af Andreas Nederland

af d. 6. august 2018
Info
 
Sideantal

59

Udgivet

2017

ISBN

9788711691168

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Leif er et lille grønt rumvæsen på 431 år, han bor på planeten Monstrovia med sin højt elskede kone Latoya the Destroya. Hun er en rappenskralde og synes at Leif er et pjok, og ind i mellem når hun synes han er for meget, smider hun ham ned i kælderen hvor han kan tænke over hvordan han bliver et farligt monster. Leif vil gøre alt for at vinde hendes respekt, så han beslutter sig for at invadere Jorden.

Da Leif invaderede Jorden, er på mange måder en kvalitets bog. Fysisk er det en lækker indbinding, god kvalitet på papir og flot illustreret af Mikkel Straarup Møller. En bog der virker indbydende og som man får lyst til at læse. Sproget passer fint til målgruppen (9 – 12 år) og så er det en sjov historie, hvor man kommer til at holde meget af Leif. Oprindelig var ‘Da Leif invaderede Jorden’ en
podcast på DR i 2016 oplæst af Andreas Nederland selv, den ligger stadig på nettet, og kan jo inspirere til læsningen af selve bogen.

Bliver man fanget af Leif universet er der i 2018 kommet en fortsættelse, ‘Da Leif fik en klonhær’. Her i huset hersker der ingen tvivl om at vi vil fortsætte med at følge det lille grønne rumvæsen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter