0 kommentarer

Da Leif fik en klonhær af Andreas Nederland

af d. 9. august 2018
Info
 
Sideantal

68

Udgivet

2018

ISBN

9788711902257

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Sidste år udkom Da Leif invaderede jorden, bogen byggede på en podcast fra DR. Nu er der så kommet en fortsættelse, ‘Da Leif fik en klonhær’. Vores lille grønne rumvæsen Leif, har ikke glemt sin mission om at invadere jorden. Han ønsker stadig at imponere sin skønne kone Latoya the Destroya, men uden hjælp går det ikke, han bliver nødt til at skaffe nogle hjælpere han kan stole på.

På forunderlig vis lykkes det for Leif at stable en hel hær på benene, og de drager fra det ydre rum med kurs mod jorden. GPS´en sender rumskibet ned samme sted som første gang Leif landede, så midt i sin invaderings rusen møder han sine to venner og ikke mindst deres pelsdyr. Herfra er det ikke alt der forløber helt planmæssigt, men jeg vil ikke røbe mere……

Det er en meget velskrevet bog og med dejlige illustrationer af Mikkel Straarup Møller, og som forgængeren lækker kvalitet i papir og omslag, en rigtig bog. Er målrettet de 9 – 12 årige, men det er også en rigtig fin læse-højt-bog for lidt mindre børn. Her i huset har den givet god kvalitetstid sammen med børnebørnene på 7 år. Selv om sproget er målrettet børn, blev jeg som voksen også fanget ind i Leifuniverset, og vil glæde mig til at læse mere om den lille grønne rummand.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter