0 kommentarer

Carl er glad af Ida Jessen og Hanne Bartholin

af d. 15. april 2019
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2019

ISBN

9788763859783

Originaltitel

Illustrationer: Hanne Bartholin

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

De fleste med børn kender den dejlige lille elefant Carl, og det univers af hverdagsliv i børnehøjde, han lever i. Små søde historier der fortæller om alt fra at være bange, genert eller glad, fint pakket ind i Hanne Bartholins skønne tegninger.
Nu er det også muligt for de aldre yngste at få kendskab til den lille fyr. Idet “Carl for de mindste” er en ny billedbogsserie der retter sig mod de 1 – 3 årige. Der er kommet i alt fem bøger i serien og sidste skud på stammen er, Carl er glad. Carl er på besøg hos farmor og det er blevet tid til at de skal sove til middag. Farmor er træt, men lille Carl kan ikke sove, så han lister ud i køkkenet for at se om der er sukker…Carl elsker sukker…og det er der. Så meget så Carl kan danse sukkerdans.
Vanen tro er der tale om en kvalitets bog. De få sætninger er fulgt op af de klassiske tegninger, trykt på let gulligt papirer der udstråler varme og hygge. Men kan ikke undgå at blive glad når man sidder med barnet og læser. Vores yngste barnebarn på 15 måneder, er meget optaget af Carl og kommenterede lydeligt på sit eget sprog. Jeg bliver varm om hjertet, når jeg kan se en bog fange i så tidlig en alder.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter