0 kommentarer

Bro bro brille af Matthew Arlidge

af d. 1. januar 2018
Info
 
Sideantal

365

Udgivet

2017

ISBN

978-7677-903-0

Originaltitel

Pop Goes the Weasel - oversat Stig W. Jørgensen

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bro bro brille – er anden bog i serien om kommissær Helen Grace. Første bog var Okker gokker – så vi bliver ved børnerimene. Bogen er nu ikke noget for børn. Det er en psykologisk thriller med smæk for skillingen – spænding og højt tempo – og en hel del udpenslet vold.  Bro bro brille ….. døden ska’ du lide….

Bogens omdrejningspunkt er mord på mænd, der går til prostituerede. Bogen starter med, at liget af en midaldrende mand bliver fundet i et forladt hus med kroppen skåret op og hjertet fjernet. Senere ringer det på døren hos mandens kone, der får overrakt en pakke med mandens hjerte. En grusom overraskelse for familien – ikke kun på grund af mordet, men også fordi manden var en god ægtemand, far og respekteret i lokalsamfundet. Hvem skulle have troet, at han gik til prostituerede?

Persongalleriet er spændende og man kan let relatere til både ofrene, deres familier og i sidste ende også til morderen.

Forfatteren Matthew Arlidge har arbejdet med TV i de sidste 15 år, og bogen er skrevet på en måde, så den let vil kunne omdannes til en film eller TV serie, og der er rigtig mange gode ”billeder” i bogen, og hele miljøet omkring prostitution og hævn sælger varen godt.

Stor litteratur er det ikke – men spændingen er intens bogen igennem, og tempoet holdes til det sidste. Det er en bog, man sluger hurtigt, så husk at sætte tid af til læsningen. Man har ikke særlig meget lyst til andet end at læse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter