0 kommentarer

A Song for Arbonne af Guy Gavriel Kay

af d. 26. oktober 2008
Info
 
Sideantal

513

Udgivet

1992

ISBN

978-0-00-734205-1

 

En verden lig, og dog forskellig fra vores. En kompleks, og alligevel simpel historie, med mange lag og personer, der alle passer perfekt sammen.

Meget har rod i Aelis, greven af Miraval’s hustru, hvis hjerte dog tilhørte greven af Talair. Frugten af denne kærlighed splitter Arbonnes 2 mest indflydelsesrige grever, selv længe efter Aelis’ bortgang. Og denne splittelse truer med at få katastrofale følger!

Ellers er Arbonne hjemsted for kærlighed og musik, troubadourer og præstinder. Kvinderne sidder på en stor del af magten, hvilket ikke alle kan acceptere. For i landet Gorhaut har kvinderne så absolut intet at skulle have sagt, og sådan burde det være overalt, stod det til landets ledere! Et ubeskriveligt had mod Arbonne strømmer herfra, og et ønske om udslettelse.

En bog, man virkelig bliver fanget af! Beskrivende sprog, og mange små afstikkere fra “hovedhandlingen” – Der dog aldrig nogensinde bliver kedelige, fordi de alle sammen smelter perfekt sammen til sidst. Man er den person, man i øjeblikket følger; og dem er der mange af! Men igen, intet er overladt til tilfældighederne, så det gør bogen nem og dejlig at læse. Jeg nød virkelig læsningen, og vil anbefale den til enhver med trang til en fanasy-kærlighedsroman, med riddere, magi, og en smule magtekampe og krig.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter