0 kommentarer

Windfall (Se: Överraskningen) af Penny Vincenzi

af d. 13. juni 2005
Info
 
Genre
Omslag
Sideantal

527

Udgivet

1999

Originaltitel

Windfall

 

Handlingen i denne roman forgår i 1935, hvor vi hører om ægteparret Cassia og Edward Fallon. De bor ude på landet i deres store og smukke villa. Sammen har de 3 børn. Edward er læge og Cassia er hjemmegående husmor, hun opgav karrieren da hun fik det første barn.

I 7 år lever de et stille og roligt liv, men da Cassia pludselig arver en millionformue fra en gudmor hun havde i Paris, forandres deres tilværelse, intet bliver det samme igen. Det sætter en masse spørgsmål i gang hos Cassia, angående hendes ægteskab med Edvard. Hun indser at, de i virkeligheden gennem de 7 år har haft meget lidt tilfælles. Da hun så pludselig møder Harry Moreton, en god ven hun ikke har set i mange år, ja så begynder lavinen at rulle og Cassias liv bliver vendt op og ned.

Hvis man forventer en roman med “dybde” i, ja så er det nok ikke denne man skal vælge, men hvis man gerne vil slappe af med en god bog hvor der er masser af spænding, drama kærlighed o.s.v, ja så er det den rette.

Penny Vincenzis bøger er desværre ikke udkommet på dansk, og det er ærgerligt, da hun skriver nogle gode romaner, som måske henvender sig mest til kvinder. Jeg vil sammenligne hende med Maeve Binchy.

Man skal absolut ikke lade sig skræmme af den er på svensk, det er ikke sværere at læse end dansk(svenske bøger er meget billigere). Ellers kan man få den på engelsk via nettet.

Penny Vincenzi bor i London, hun er gift og har 4 børn samt børnebørn. Hun har indtil nu solgt omkring 3,5 millioner bøger. Hun startede med at skrive da hun var 9 år, hvor hun skrev sit eget blad.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter