0 kommentarer

Werner – Geht tierisch los!!! af Brösel

af d. 12. september 2016
Info
 
Sideantal

128

Udgivet

1995

 

Lad det tjene som advarsel – Dette er verdens værste Werner.

Frit oversat betyder titlen noget i retning af at nu går det for alvor løs. Her skal der dog fokuseres mere på ordet ‘tierisch’ som betyder dyrisk, for albummet er et samlebind med gamle og nye historier om dyr i Werner-universet. De gamle historier er så gamle som de kan blive, faktisk er der et genoptryk af en sag som forfatteren har tegnet i sine skoledage.

Intet i albummet er særligt morsomt. Kun de indledende gags om pingvinerne, der også var med i albummet ‘Eiskalt’, her er de dog i farver.

Alle de ny historier er direkte pinlige. Werner drømmer at han er på vej tværs over en afrikansk savanne på sin motorcykel, efterfulgt af en flok pattegrise i politibiler. Motorcyklen brækker sig, Werner bliver smidt af og får et lift med en gnu. AAAAAAAARGH, hvor er det pinligt. Det er så pinligt at det stinker! Brösel rammer fuldstændig ved siden af, der er ingen ren komik, vittighederne er så indforståede at selv en indfødt tysker vil have svært ved at følge med. Dyrehistorierne appellerer heller ikke til børn, dertil er vitserne for fortænkte og det indimellem sjofle indhold ikke passende til en yngre målgruppe.

Lån tegneserien på biblioteket

Bedømmelse
Karakter