0 kommentarer

Vinterens frost af R.D. Wingfield

af d. 19. april 2004
Info
 
Forlag
Omslag
Sideantal

416

Udgivet

2001

ISBN

87-7724-989-5

Originaltitel

Winter frost

Udgave

1.udgave

 

Det femte bind i serien om kriminalkommissær Jack Frost fra politiet i Denton holder det samme høje niveau som de tidligere bøger har lagt.

Trods en svag tendens til at genbruge typer af sager fra andre bind – bortførte skolepiger samt fund af ofret for en gammel forbrydelse – er det dog mest en række drab i Dentons prostitutionsmiljø, der optager pladsen i denne, måske lidt langstrakte bog.

Der bydes med et gensyn de to udmærkede bipersoner Burton og Liz Maud fra “Streng Frost”. Hovedpersonens eget privatliv er reduceret til næsten ikke at eksistere, og denne gang kan ikke engang hans vittigheder helt redde skærene blandt kolleger, der efterhånden har hørt alle hans platheder lidt for mange gange før.

Fortælleteknisk er det fint, at nettet denne gang strammer til om Frost, som stort set ender med at have alle på nakken, da hans alternative form for efterforskning er tæt på at få fatale følger.

R.D. Wingfield er som serien skrider frem blevet ekstremt god til at gemme løsningen til sidste side, og via en god portion humor kommer man til at synes uendelig godt om det omfattende persongalleri.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter