0 kommentarer

Vildheks: Kimæras hævn af Lene Kaaberbøl

af d. 17. januar 2015
Info
 
Sideantal

157

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7105-050-9

 

Kimæras hævn er tredje bog i Lene Kaaberbøls Vildhekse serie, og hvor jeg syntes de to første var måske en lille smule flade i det, så vil jeg sige at den tredje virkelig tager mere fat på tingene. Her er der fart på tingene lige fra start at bogen og Clara skal finde ud af med sig selv hvad hun rent faktisk vil med alt det vildhekse halløj.

Serien har virkelig fundet sig selv med den tredje bog her, og alene det faktum at der sker noget i hvert kapitel som ledte til flere spørgsmål eller utrygge tanker ved handlingen gjorde at det her indtil videre er den bedste bog om Clara, efter min mening. Der bliver lagt op til mange flere ubesvarede spørgsmål, som jeg håber bliver besvaret eller i hvert fald brugt i de næste bøger. Jeg syntes Claras udvikling er rigtig god i den her bog, og jeg håber inderligt den fortsætter i de næste bøger, for jeg kan godt lide den retning det hele tager for Clara.

Jeg syntes alt i alt at vildhekse bøgerne nu har fundet sig selv, nu har serien ligesom fundet ud af hvad ben de skal stå på og nu kommer de hurtigt ud af starthullet så at sige, og jeg glæder mig lidt til at se hvordan de næste bøger har i sinde at holde det oppe.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter