0 kommentarer

Vi kan sove i flyvemaskinen af Ulla Terkelsen

af d. 22. oktober 2014
Info
 
Sideantal

257

Udgivet

2011

ISBN

978-87-400-0525-7

 

Hvis ikke jeg havde haft andet om ørerne og havde haft fred omkring mig så havde jeg læst denne bog i et stræk på samme dag.
Den er utrolig velskrevet og Ulla er en dygtig fortæller.

Man hører om hvordan hun overhovedet kom i gang som journalist og alt det hun igennem tiden har oplevet og delvist stadig oplever. Og selv om Ulla ikke længere er nogen vårhare, så er hendes arbejde stadig en stor del af hendes liv og vil nok være det i mange år fremover. Tror ikke der er ret mange danskere som ikke på en eller anden måde har oplevet Ulla i aktion på skærmen.

Ulla har rejst i det meste af verden og boet mange steder.
Hun var med til at starte TV2 op fra bunden og hun er utrolig arbejdsom i alt hvad hun gir sig i kast med.

Der er rigtig mange personer i bogen for Ulla kender næsten Gud og hver mand. Og man får et indtryk af at hun aldrig har haft lyst til at sidde stille og nyde livet for hun lever i nuet og i nuet skal der ske noget.

Det er en bog jeg gerne vil anbefale, især hvis man er nysgerrig omkring hvordan de store kulturchok har været. Ulla fortæller om alt fra besøg i militærlejre til 11. september hvor tårnene faldt, og om kongelige bryllupper m.m.

Enjoy (hvis du ikke allerede har været ombord på flyveren sammen med Ulla) .

At jeg ikke giver den 5 stjerner, er kun fordi den indeholder så mange personer, at det til tider kan være svært at holde styr på. Men det er klart en mindre detalje.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter