0 kommentarer

Værd at dø for af Lee Child

af d. 9. april 2016
Info
 
Sideantal

431

Udgivet

2016

ISBN

978-87-7677-485-1

Originaltitel

Worth dying for
Oversat af Jakob Levinsen

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

En gammel sag der ikke er blevet opklaret om et forsvundet barn fanger hovedpersonens opmærksomhed. Men det er svært at komme det nærmere da en lokal klan, familien Duncan, gerne ser at Jack bliver skaffet af vejen. Duncan klanen kører deres eget løb og i Nebraska, hvor det foregår, er folk skræmt fra vid og sans. Man lægger sig ikke ud med klanen.

Men Jack er ikke sådan at bremse og han finder sig ikke i hvad som helst. Og selv om hans eget liv måske står på spil så kaster han sig hovedkulds ind i alt hvad der både kan give problemer og kan blive farligt. Og det er ikke småting han udsætter sig selv for.

Hærværk, biler der smadres, glas der flyver om ørerne på en. Volden er udpræget og fylder rigtig meget.

Og så får man ikke engang hele historien eller det vil sige… der kommer nemlig en efterfølger til denne bog, så er man først fanget ind så må man også have det næste med.

Bogen er faktisk en smule skræmmende til tider. Der foregår mange ting og der er mange detaljer at holde styr på, men det fungere godt. Og historien er hæsblæsende og man føler man er til stede. Så det hele er godt beskrevet også.

Grunden til jeg ikke giver bogen så mere end tre stjerner er simpelthen fordi jeg føler man har været her før, forstået på den måde at ja det er en god thriller, men den er ikke så meget anderledes end andre thrillere på markedet. Og jeg blev derfor en lille smule skuffet, for selv om den fanger godt, så mangler jeg det sidste touch der kunne gøre den helt exceptionel god.

Vil dog godt understrege at jeg slet ikke er i tvivl om at bogen kan fange folk, især hvis man ikke er vant til at læse thrillere. For så bliver man i den grad præsenteret for en bog hvor handlingen rent ud sagt sparker r..!

Så er du første gangs læser til thrillere, så god fornøjelse!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter