0 kommentarer

Unterwelt af Trine Bjerre

af d. 30. maj 2017
Info
 
Sideantal

359

Udgivet

2017

ISBN

9788792999795

Udgave

1

 

En dødelig influenzaepidemi bryder ud i Afrika og breder sig med lynets hast og kun et lægemiddel kan bekæmpe sygdommen. Men der er ikke medicin nok til alle. Imens i Danmark, drømmer privatdetektiven Karen Hart om den store sag, i stedet for at jage småsvindlere og utro ægtemænd. Men er hun klar til at skulle kæmpe mod sindssyge læger, sort klædte mænd og et kæmpe medicinalfirma?!

Unterwelt starter virkelig godt, der er masser af spænding og gys. Man bliver hurtig revet med, af bogens stemning og kan næsten ikke ligge den fra sig. Skrivestilen er god og man får en oplevelse, af at være der selv, fordi nogle af scener virkelig beskrives på en sådan levende måde.

Men omkring halvvejs i bogen, begynder klicheerne at vælte frem og det samme gælder for slutningen, som er ret skuffende. De sidste 50 sider, kan sagtens kortes ned til ti. Det virker som om, forfatteren får en bonus for hvert skrevet ord. Men det gør ikke, at jeg ikke vil anbefale nogen at læse den, tværtimod den er super spændende og godt skrevet. Det er en god krimi som klart kan anbefales, hvis man lige kan se bort fra klicheerne og slutningen.

Der skulle komme flere i samme serie, om privatdetektiven Karen Hart.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter