0 kommentarer

Udvalgt af P.C. Cast & Kristin Cast

af d. 9. april 2009
Info
 
Sideantal

307

Udgivet

2008

ISBN

978-0-312-36030-6

Originaltitel

Chosen

Udgave

1.udgave

 

Forsættende et par uger efter hvor “Betrayed” slap, følger vi Zoey gøre sig klar til at fejre sin fødselsdag for 17. gang. Hun er ikke overglad for den kommende fejring, fordi hun har fødselsdag på juleaften og hader de medfølgende julede gaver, men som vampyr under træning er det en lille ting at stresse over og det ender dagen da også med at afklare.

Stevie Rae er stadig en mellemting mellem en vampyr og en udød. Zoey har 3 “kærester” at jonglere med. Hendes venner må holdes hen i uvished for deres egen skyld, af hensyn til hvad Zoey har opdaget om Neferet og den eneste hun kan snakke med er enten den udøde Stevie Rae, som Zoey stadig ikke ved hvordan hun kan “fixe” eller barske Aphrodite, som ikke er hendes ven, men på besynderlig vis er hendes allierede.

Jeg læste lidt på Amazon.com at en del læsere var blevet irriterede på den perfekthed de føler skinner igennem Zoey’s karakter. Jeg må indrømme at jeg ikke kan følge dem det mindste – især efter denne tredje bog hvor Zoey muligvis sparker røv, men samtidig jokker så mange gange i spinatbeddet at jeg ikke kan lade være med at se den morsomme teenagerdel af en ellers fantastisk vampyrling.

Der er en del mere forvirrede ender i denne bog end i de 2 første i serien, og den evindelige forklaring af elementer til gavn for evt. nytilkomne læsere kan være liiidt irriterende i længden, men selve historien fungerer – jeg slugte den råt på få timer.

Jeg kan, nu her bagefter, ikke lade være med at fokusere min opmærksomhed på de to næste bøger i serien, som er udkommet i USA men ikke i Danmark endnu. Desuden arbejder forfatterne på næste bog “Tempted”, som skulle være lige på trapperne.

 

Lån bogen på dansk på Bibliotek.dk

Lån bogen på engelsk på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter