0 kommentarer

Uden personligt ansvar af Lena Andersson

af d. 25. august 2015
Info
 
Sideantal

320

Udgivet

2015

ISBN

978-87-11-45943-0

Originaltitel

Utan personligt ansvar

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Ester indleder et forhold til Olof. Olof er skuespiller, gift og har ingen intentioner om at ændre på sin civilstatus. Hvad han også meget klart giver udtryk for. Han siger lige fra start af at det vil ødelægge hans liv, hvis hans kone finder ud af at han har en affære. Hans forhold til Ester vil han ikke engang kalde en affære, for han mener kun de har et venskab.

Ester er nok lidt naiv og hun bliver ved med at prøve at få ham til at ændre mening. Hun køber en bil for at kunne køre Olof rundt, hun konfronterer ham en del gange med hendes tanker og ønsker om et fast forhold, og hun tager med ham på små ture for at være i nærheden af ham og få bare lidt positiv samvær.

Olof behandler hende faktisk ret dårligt og selv Esters veninder prøver at få Ester til at indse, at han ikke er værd at samle på. Men Ester bliver stædigt ved for hun tror at hvis hun bare elsker ham nok, så skal det hele nok falde ud til hendes fordel.

På et tidspunkt bliver Ester træt af alle museumsbesøgene mm og dropper kontakten til Olof, men der går ikke mange dage før hun igen kontakter ham, for hun kan ikke undvære ham. Og hun vil heller ikke.

Flere gange giver Olof udtryk for, at nu skal det hele nok blive bedre, for så at vende på en tallerken og giver hende det glatte lag.

Til sidst bliver Ester dog træt af det hele og hun sender en sms til Olofs kone. Deri fortæller hun at de har haft et forhold i flere år.

Olof bliver vred men får bildt konen ind, at det er Ester der er noget galt med og at de kun har været sammen en gang. Alligevel prøver han igen og igen at få Ester tilbage som elskerinde. Men nu vil Ester ikke mere.

En velskrevet bog, der er hurtigt læst.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter