0 kommentarer

Eks Libris 6: Finn Sysholm går i sort af Frank Madsen & Sussi Bech

af d. 29. september 2016
Info
 
Sideantal

59

Udgivet

2016

ISBN

97887998973322

Udgave

1. udgave. 1. oplag

 

For de af os der læser Weekendavisen og især tillægget bøger, er Finn Sysholm og Sune gode gamle venner lige som Grønært, Lise og Annika og de andre på Forlaget Buch Binders. Hver uge kan vi følge dem i deres hektiske dagligdag med alle de genvordigheder, forfattere og forlag må have, fikst koblet op som kommentar til det der rører sig i den litterære verden.

Nu er striberne så for sjette gang blevet samlet i en dejlig lille bog med et glimrende forord af selveste Finn Sysholm, det skulle have været Jussi Adler-Olsen gesjæft, men han var desværre optaget af sin nye bog. 52 fede striber bragt i perioden 12. august 2015 til 5. august 2016 er nu klar til at blive læst igen og igen.

Jeg er stor fan af “Eks Libris”, tænk en gang en satirisk tegneserie dedikeret til litteraturen, for en bogelsker kan det ikke blive meget bedre. Sussi Bech leverer nogle fantastiske tegninger til Frank Madsens til tider meget spidse pen, det er virkelig gennemført god humor. Hvis ikke du i forvejen kender til ‘Eks Libris’ kan jeg kun på det varmeste anbefale at læse dem, hvis jeg skal drage sammenligning med noget de fleste kender, må det blive blæksprutten og svikmøllen. Hvad de to er for politikerne i dansk politik, er “Eks Libris” for forfatterverdenen.

Så hvis du trænger til et godt grin ind i mellem romaner og krimier. så und dig selv lidt tid med de sjove striber.

Lån tegneserien på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter