0 kommentarer

Thomas Winding fortæller julehistorier af Thomas Winding

af d. 4. januar 2008
Info
 
Sideantal

183

Udgivet

2006

ISBN

978-87-567-7937-1

Originaltitel

Thomas Winding fortæller julehistorier

Udgave

1.udgave

 

Hvad angår historierne i bogen er jeg ikke imponeret! De var for mig ganske intetsigende og havde ikke ret meget med jul at gøre. Gældende for alle, både korte som lange er, at jeg fandt dem småunderlige og uden nogen rigtig handling.

Skal jeg komme med lidt positiv kritik, vil jeg sige at jeg godt kan lide opbygningen af bogen, som starter med nogle korte historier der enten kan læses af børnene selv, men også er velegnede til højtlæsning. Har de voksne ikke tid til højtlæsning i den travle decembermåned, så findes der til bogen en cd, hvor Thomas Winding selv har indtalt 4 af julehistorierne. Thomas Winding som i øvrigt er en dygtig fortæller og er blandt andet kendt for at have lagt stemme til Emil fra Lønneberg.

Jeg synes desuden også godt om kombinationen af korte historier og en lang kalenderhistorie, da man så har muligheden for at læse de korte og overskuelige hvis man ikke alverdens med tid og er man så heldig at man har god tid, er der også en ganske lang kalenderhistorie, med et kapitel til hver eneste dag.

Undervejs er det nogle utroligt søde illustrationer som pryder bogen igennem de forskellige historier. Illustratorerne er nogle af Danmarks bedste, og det bærer kvaliteten tydeligt præg af, de er både charmende og hyggelige.

Bogen kan læses fra 8 år.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter