0 kommentarer

Hund og andre forhindringer af Per Lau Jensen

af d. 11. november 2022
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

310

Udgivet

2022

ISBN

9788775672356

Originaltitel

Hund og andre forhindringer

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Flere af forfatter Per Lau Jensens bøger er allerede anmeldt her på bogrummet.dk, heriblandt romanen ”Illa Isabella”, der er min favorit blandt forfatterens bøger.

For ganske nyligt barslede Per med sin seneste bog, der hedder ”Hund og andre forhindringer”. Det er tredje bind i serien om Madstiffen, Bølleschæferen og Pjoklederen og er en næsten sandfærdig historie om hverdagen og livet med hunde. Det er en bog, hvor hunde kan tale og hvor små og store ting i hverdagen tages under behandling på en humoristisk måde.

Per Lau Jensen vælger efter 6 år på Costa del Sol at flytte til Lolland i et hus, der hører under godset Brydedal og det er fredeligt og roligt. Så fredeligt det nu kan være når man har hunde og når der opstår uventede situationer med havens fugle, nogle hundevenner bliver taget af politiet og andre mere eller mindre skøre situationer.

I bogen laves der bl.a. også lidt sjov med emner, der er oppe i tiden, blandt andet om man overhovedet må være mand eller kvinde mere eller om det ikke er sådan, at man helt selv kan og må sammensætte hvilket køn man er.

Bogen indeholder virkelig mange morsomme hverdagsbeskrivelser og bogens figurer er meget underholdende, bl.a. overlæge Jönsson og Polispoul, som forfatteren kendte lidt til da han en årrække boede i det nordlige Skåne i Sverige. Så er der naturligvis også karakterer som Perla Papegøje, naboens krapyl af en kat, der hedder P. Anter og rockguitaristen Torben Tinnitus, for nu bare at nævne et par stykker.

”Hund og andre forhindringer” er en morsom og underholdende bog, der fik mig til at grine da jeg læste den. Det er en bog, som gør en i godt humør og som er velskrevet. Jeg sidder i mit stille sind og håber, at forfatteren vil skrive mange flere bøger i serien om Madstiffen, Bølleschæferen og Pjoklederen for der er ingen tvivl om, at forfatteren er udstyret med en god humor, en sikker pen og evne for at sammensætte en god og læseværdig historie.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter