0 kommentarer

Summen af vore dage af Isabel Allende

af d. 10. juni 2009
Info
 
Sideantal

364

Udgivet

2008

ISBN

978-87-02-06475-9

Originaltitel

La suma de los días

 

“Summen af vore dage” er den selvstændige fortsættelse til bogen “Paula”, der udkom i starten af halvfemserne. Som nogle læsere erindrer handlede “Paula” om Isabel Allendes datter Paulas sygdom og død i 1992.

“Summen af vore dage” er endnu en erindringsbog, hvor Isabel Allende beskriver, hvordan livet har formet sig for Allende-klanen siden Paula døde – og der er mildest talt sket en hel del:

Isabel lever stadig i Californien sammen med Willie – det er nærmest også det eneste, der ikke har ændret sig. Sønnen Nico er blevet skilt fra konen, der sprang ud som biseksuel, og nu lever han sammen med Lori, der er blevet papmor for børnene. Derudover er der sket andre utrolige ting – blandt andet er Willies ene datter forsvundet og der er kommet flere mennesker ind i Isabels liv.

Udover at fortælle om livets gang i Allende-familien, fortæller Isabel også om sorgen over at have mistet datteren Paula, og om hvordan tabet har påvirket hele familien.

“Summen af vore dage” er en handlingsmættet bog, som er meget svær at ryste af sig. Det er en velskrevet bog, som er rørende og spændende på samme tid. Derudover er “Summen af vore dage” også en bog med humor, hvilket altid plejer at give bonuspoint.

Alt i alt er “Summen af vore dage” en god bog – måske ikke Nobelpris-materiale, men alligevel en god bog. Så jeg anbefaler bogen på det varmeste.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter