0 kommentarer

Spind af Karin Elrød

af d. 4. november 2015
Info
 
Sideantal

239

Udgivet

2015

ISBN

978-87-996167-3-2

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

En forfatter som er ved at skrive en bog er hvad denne bog vist handler om. Men den historie som forfatteren skriver bliver egentlig bogens handling i stedet, og den er til tider lidt svær at finde rundt i.

Vi møder en dame hvis mand er død, og hun er derfor taget til Frankrig for sig selv. Hun har sat en advokat til at styre tingene for sig derhjemme og hun beder også ham om at sørge for at huset bliver solgt. For damen vil gerne slå sig ned i Paris, i hvert fald i et stykke tid, inden så længe.

Så møder vi en dame/mand, som ikke har kontakt til sine forældre, da faderen ikke kan acceptere at han/hun lever som begge køn, men vores hovedperson tager en pakke med for ham/hende og afleverer til hans/hendes moder. Vores hovedperson ender også selv i seng med en dame, hvad hun ikke lige havde forestillet sig.

Vi følger hende rundt i landet, og hun møder en pige som hun får et venskab til. Og da pigen så forsvinder, så prøver hun at finde hende igen. Det gør hun blandt andet ved at tage et job i et cirkus, hvor det viser sig, at der er nogen skumle typer der har med prostitution og alfonseri at gøre. Det er også i cirkus, at hun møder en mand som hun falder for. Men hun finder ikke pigen hun leder efter.

Vi hører en del om de steder hun spiser og al den vin hun drikker, og det er ikke fordi hun får for lidt, nærmest tværtimod. Og så kommer der til sidst et brev fra pigen om at alt er godt.

Bogen er rodet, handlingen hænger ikke særlig godt sammen, og forfatteren i bogen som er ved at skrive en bog om vores hovedperson beskriver også en masse andre oplevelser. Der er noget med en morder, som man ikke kommer så tæt på, der er også hendes mand og hendes redaktør, som spiller nogen minimale roller i bogen.

Det er ret forvirrende at finde ud af hvornår hvad bliver fortalt, og hvad det præcist er at man som læser skal have ud af disse ekstra historier, der aldrig rigtig får en slutning.

Jeg kan ikke give bogen ret mange stjerner, for den er simpelthen ikke velskrevet og meningsfuld nok. En skam for havde forventet mig mere af Karin Elrød, men man kan jo ikke være lige heldig hver gang…

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter