0 kommentarer

Som man råber af Lars Kjædegaard

af d. 31. marts 2005
Info
 
Forlag
Sideantal

209

Udgivet

1999

ISBN

87-553-2801-6

 

Et par forhenværende narkomaner, Claus og Neja har en drøm om at leve en “normal” tilværelse, med indhold, arbejde, fritid, selv tjene deres penge o.s.v. De får chancen, da Claus arver en større sum penge, hvormed de kan købe en tilsyneladende meget billig campingplads i Nordsjælland. De overtager den lige op til camping-sæsonen, og de trives da også i deres nye tilværelse.
Samtidig kører en ung mand fra Vendsyssel til Hillerød, for at hjælpe en onkel med nogle “forretninger”. Onklen har en meget stor interesse i at købe campingpladsen, men da Claus og Neja ikke vil sælge, skal den unge nevø hjælpe til med at overtale dem. Denne “overtalelse” kører helt af sporet i vold med grufulde følger for det unge par.
Bogen er ikke særlig spændende, den er nærmest ligegyldig. Karaktererne er uvirkelige, måske med undtagelse af Neja. Beskrivelsen af denne nu “cleane” narkoman, og hendes liv som værtinde på en campingplads er godt skildret. Det er den eneste grund til, at bogen får mere end 1 stjerne.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter