0 kommentarer

Sneet inde af Ken Follett

af d. 31. januar 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

331

Udgivet

2005

ISBN

87-7714-710-3

Originaltitel

Whiteout

 

Det er lillejuleaften, og vi befinder os i et stort gammelt hus et sted i Skotland. Huset er indrettet som et topmoderne og tophemmeligt laboratorium, hvor man forsker i en antiviral stof. Sikkerheden er afgørende for firmaets overlevelse og er derfor på et meget højt niveau.

Den kvindelige sikkerhedschef Toni Gallo gennemgår lagrene en sidste gang inden juleferien kun for at konstatere, at der virkelig mangler 2 doser af et hemmeligt antistof. Antistoffet er eftertragtet af både terrorrister og fremmede magter. En voldsom snestorm er netop startet, og hindrer skurkene i at slippe ret langt væk med stoffet, men samtidig besværliggør den også en forfølgelse af de samme forbrydere.

Ken Follett forstår i den grad at skrive en spændingsroman. Alle ingredienserne er der, de virkelig onde skurke, og den smukke, kloge sikkerhedschef, som forelsker sig i den hårde, men retfærdige virksomhedsejer, foruden hele familien som pludselig befinder sig i hus sammen med forbryderne, og udenfor raser den værste snestorm i mands minde.

Dette er god underholdning.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter